Отзывы

Для нас очень важно, чтобы Вы, наши клиенты, всегда оставались довольны сотрудничеством с нами. Мы дорожим Вашим доверием и постоянно работаем над улучшением сервиса и обслуживания. Мы создали этот раздел, чтобы Вы могли помочь нам в этом, а именно: высказывайте свои пожелания, впечатления, отзывы о работе нашей компании, а также предложения по улучшению нашей работы.

С уважением, команда Meblens

Мар`яна Майкут

Щира подяка Сергію та його команді за виготовлення та встановлення меблів на замовлення! За високо професійне відношення до клієнта, кваліфікованість команди працівників, доброякісну продукцію та якісне встановлення з урахуванням побажань клієнта!!!!!!! Щиро дякую! Рекомендую усім!!!!!!

>www.facebook.com/maryana.maykut

14 вересня 2015р

Любомир Шматко

Замовляли шафу-купе, дуже задоволені. Що замовили - те і отримали. Зроблено якісно і вчасно. Дякуємо. Всім рекомендуємо!

12 березня 2015р

Доцик(радіо"Львівська хвиля та телеканал ЗІК)

Замовив меблі в дитячу кімнату! Так класно зробили,що хочу з дітьми помінятися кімнатами-впираються))) Добротно,якісно,оперативно,креативно!!! Дуже дякую!!!!!!

6 березня 2015р

Марьяна Кравцова   

Замовляла кухню, 2 шафи і тримала бонус у вигляді стелажа з рештків кухонної стільниці. Дизайном, якістю виконання робіт і ціною задоволена. Рекомендую.

26 лютого 2015р

Іра Тимчук

Замовляли кухню, сконструювали модель швидко, задоволені роботою. Маємо бажання співпрацювати і надалі!

1 грудня 2014р

Юлія Гев

Один з тих випадків, коли насправді хочеться написати відгук, бо робота команди Meblens дійсно того вартує! Замовляли кухню, прихожу, шафу-купе і меблі у вітальню. Ціна на меблі більш ніж доступна, в експлуатації витривалі. Зроблять як захочете і ще краще! Дякуємо!

28 листопада 2014р 

Павло

 Доброго дня. Замовляли шафу-купе, дуже задоволені! Все виконано по вищому класу. Більшість фірм одразу беруть гроші за виїзд майстра і навіть говорити не хочуть по-іншим умовам, тут людина приїхала 2 рази, повністю врахувала усі побажання, завдяки чому замовити хочеться одразу тут. Шафу отримали чітко у зазначені строки, у зручний для нас час. Дякую, так тримати. Усім рекомендую.

24 червня 2014р

Марта Царюк   www.facebook.com/profile.php/

Замовляли шафу - купе в спальну кімнату. Дуже задоволена. Ціни приємні. Привітні, добрі люди, вислухають побажання клієнта.

30 травня 2014р

Алина Домбровская   www.facebook.com/alina.dombrovska.7

Самі конструювали шафу, зробили так як ми хотіли. Дуже задоволені виробом. Найнижчі ціни в регіоні. Дуже привітні ненавязливі люди, швидке виконання.

9 липня 2013 р


Залишити відгук